Find Pris & Book

Hytter i Geilo

Find boligen der passer til din skiferie


geilo

Ski og afslapning

Geilo byder på mange forskellige aktviteter. Der er både gode muligheder for alpinski, langrend, og så er der hele fire spa-muligheder i byen! Efter en lang dag på pisten byder Vestlia Resort på faciliteter, som er kåret til Norges bedste Spa. Her kan du vælger alt lige fra enkeltværelser til dobbeltværelser og familieværelser

 

Ski in/out

Havdalsgrenda byder på lækre elegante lejligheder, som ligger lige på bakken i Havsdalen og har en fantastisk udsigt over fjeldet. Her behøver du ikke bekymre dig om bilen - den parkerer du blot i den underjordiske parkeringskælder, som leder direkte til din lejlighed. Hvis du trænger til lidt afslapning efter en dejlig dag på pisten, kan du benytte indendørspoolen eller dampsaunaen. Fra din lejlighed i Havsdalsgrenda er der kun få hundrede meter til skiskole, skiudlejning, salg af liftkort og cafeteria. Der er plads til 5-9 personer, alt efter hvilken lejlighed du vælger. 

Ski afstand : Ski in/out 

 

Traditionel hytte

Er du mere til en hyggelig tømmerhytte i traditionel stil, er Geilolia Hyttetun et godt bud til din skiferie! De ligger direkte ved Geilolia Skisenter og har ski in/put ved normal snemængde - og ellers er der kun 100 m. til den nærmeste lift. Alle hytterne er rummelige med fuldt udstyret køkkenhjørne, sauna, åben pejs, og gratis WIFI (fiber) i alle hytter. Alt efter hytte er der plads til 7-12 personer. 

 

Find

udvalgte tilbud på skiferie i Geilo