Find Pris & Book

JuleFROKOST OM BORD

En herlig julefrokost - med 3 måltider og overnatning!


JuleCruise med 3 måltider og kahyt

Julefrokosten starter fra Frederikshavn kl. 8.45. På udrejsen nyder du en dejlig frokost.

Julegaveindkøbene kan du klare om bord i vores store butik. Butikken har et væld af julegaveideer, f.eks. cremer, parfumer, ure, smykker, tøj, legetøj til børnene og meget mere.

Færgen ankommer kl. 18.30 til Oslo og allerede kl. 19.30 sejler du igen mod Frederikshavn. Herefter indtager du den store julebuffet, inkl. øl, vin, vand, kaffe og te ad libitum. Efter middagen sørger forskellige temaorkestre for den rette julestemning. Husk også et besøg i vores populære pianobar og diskotek.

JULECRUISE MED JULEBUFFET

  • Frokostbuffet inkl. vand, kaffe og te ad libitum 
  • Stor skandinavisk julefrokost: Julebuffet inkl. øl, vin, vand, kaffe og te ad libitum (se menu)
  • Overnatning i 2-personers standardkahyt u/havudsigt 
  • Morgenbuffet ved ankomst til Frederikshavn 
  • Overfart Frederikshavn-Oslo t/r 

Afrejse Frederikshavn onsdag-søndag kl. 8.45. 
Ankomst Frederikshavn næste morgen kl. 07.30. 

Mulighed for tilkøb af anden kahytskategori, samt stor morgenbuffet på udrejsen.

 

Pris pr. pers. fra 669,-

book færgebillet Book julefrokost øverst til venstre!

Gå op   Klik på den grønne knap "Book julefrokost" øverst  og vælg dato - og klik så på "Fortsæt søgning".Hvem passer denne julefrokost bedst til?

Stena JuleCruise julefrokost 2019 passer til næsten alle voksne gæster, da der er fokus på høj kvalitet til lave priser. Vi har bl.a. med succes haft gæster med på vores julecruise, der har ledt efter denne type julearrangement:

Julefrokost til firmaer
Et JuleCruise er perfekt som firmajulefrokost, da du får den fulde pakke: 3 måltider med øl, vin og sodavand til, overnatning og underholdning. Og når I er om bord er der rig mulighed for både at komme i julestemning sammen og at tage en lille pause i mindre grupper inden den store julemiddag. Et Stena JuleCruise er en firma julefrokost, som medarbejderne vil sætte pris på og huske som ud over det sædvanlige. Måske det skal kombineres med årsafslutning, kickoff eller lign.? Er I en større gruppe på 20 personer eller derover, så kontakt gruppeafdelingen på 96 200 250.


Julefrokost til private
JuleCruiset med Stena Line er perfekt også for private, for når du går om bord er det bare at hygge sig og nyde turen! Uanset om I er afsted som par eller en større eller mindre gruppe venner, så får du en perfekt tur med et julecruise - en julefrokost helt ud over, hvad I er vant til!


Alternativ julefrokost 
Hvis I er på jagt efter en alternativ julefrokost, så har I fundet det her: For fremfor den sædvanlige aften ude og spise, får I her en hel pakke, som ud over maden indeholder overnatning - og så til en pris, der sikkert ligger tæt på det, jeres et helt traditionel julearrangement koster.


Speciel julefrokost 2019
En julefrokost om bord er helt speciel - hvornår du har sidst holdt julefesten på et skib med masser af gode faciliteter og underholdning? 


En julefrokost, du ikke glemmer
Hvis du er vant til at jeres julefrokost holdes på samme måde år efter år, så kan de godt glide sammen i minderne - her bryder et JuleCruise vanen: Du vil tænke tilbage på en dejlig tur med alt hvad du kan spise og drikke af god julemad i buffet og øl, vin og vand til fri afbenyttelse under måltiderne.


Julefrokost med overnatning
Hvis du leder efter julefrokost med en overnatning inkluderet, så er du kommet til det rigtig sted: Med i prisen på julecruiset er overnatning i kahyt - så er der ingen, der skal køre for at komme til køjs!


Julefrokost menu
Menuen varierer fra gang til gang, men indeholder store mængder traditionel og lækker julemad og typisk et par overraskelser - der er noget for enhver smag.


Julefrokost-buffet
Maden på julecruiset bliver tilbudt som julebuffet, så man helt selv kan vælge hvad der skal på tallerkenen - man har jo typisk sine favoritter blandt alle julens traditioner og lækkerier!


Julefrokost m. underholdning
Når I holder jeres julefrokost om bord, så er underholdningen sikret: Der er live-underholdning til den store julemiddag om aftenen - god musik, som falder i næsten alles smag.


Ideer til en anderledes julefrokost
Hvis du mangler ideer til en anderledes julefrokost, så er her en: Med et julecruise får du en tur til søs, hvor alt det nødvendige er inkluderet i pakken: 3 gode måltider med øl, vin og vand (herunder den store julefrokost) og overnatning: Det er ikke bare rigtig god værdi for pengene - det er også let, socialt - og sikkert meget anderledes end hvad I plejer at gøre!


Julefrokost-ophold
Hold jeres julefrokost om bord, så er opholdet med i prisen: I vores julecruise er inkluderet overnatning i standardkahyt uden havudsigt: det er super praktisk og let - og der er aldrig mere end 150 meter til din seng, når du enten skal til køjs eller måske bare trænger til et lille hvil inden julefesten fortsætter!


Julefrokost Aalborg
Der er kun 63 km fra Aalborg til færgehavnen i Frederikshavn, hvor julearrangementet starter - og der kører busser og tog lige ved siden af havneområdet, så leder du efter julefrokost i Aalborg, så er et JuleCruise et oplagt alternativ.


Julefrokost Nordjylland
Der er motorvej helt til Frederikshavn og gode forbindelse med busser og tog fra både Randers, Hjørring, Skagen, Brønderslev m.v., så hvis du leder efter et godt og anderledes jule-arrangement i Nordjylland, så er en julefrokost om bord på Stena Saga en oplagt mulighed!


Billig julefrokost 2019
Et JuleCruise koster kun fra 669,- og det er MED 3 måltider, hvor der er sodavand, kaffe og te til frokostbuffetten og øl, vin, sodavand, kaffe og te ad libitum til den store julebuffet om aftenen, det er med underholdning, og det er med overnatning. Det må siges at være et billigt julefrokost tilbud, der er meget vanskeligt at hamle op med - især når den gode kvalitet tages i betragtning. Så leder du efter en billig juletur, så er det her, du får mest for pengene.