Find Pris & Book

Det sker i Oslo

DER ER MASSER AT SE OG OPLEVE I OSLO HELE ÅRET, OG VI SEJLER DIG LIGE TIL HJERTET AF OPLEVELSERNE.


Det sker i Oslo

13. december- 23 marts: Phantom of the Opera

Andrew Lloyd Webbers populære musical The Phantom of the Opera er endelig i Oslo. Udført på norsk.

 

23. - 27. januar: The Wonderful World of Disney on Ice

“Disney On Ice” er et actionfuldt show for hele familien.

Showet indeholder historier og figurer fra Disneys Frozen, Løvernes Konge, Rapunzel, Toy Story og mange flere.

Showet er en årlig tradition i Oslo Spektrum. Her får du spektakulære shows med farverige kulisser, vidunderlige kostumer, de populære Disney-sange og imponerende skuespillere på skøjter.

 

24. - 25. januar: Oslo Philharmonic – Brahms, Sibelius 

Vasily Petrenko og Oslo Philharmonic udfører Sibelius’ mesterlige femte symfoni.

 

26. -30. januar: De urørlige

Oplev den populære franske film “De Urørlige” på de skrå brædder på Oslo Nye Centralteatret. Opførelse på norsk

 

26. januar: It was fifty years ago today - Beatles 1968

Fra 2013 til 2029 sigter forskellige musikere på at udføre hele The Beatles-kataloget, sang for sang, 50 år efter at de blev udgivet. Denne koncert er dedikeret til den musik, der blev udgivet af The Beatles i 1968.

 

2. januar - 3. april: The Wizard of Oz

En variation af klassikeren: The Wizard of Oz. Fortællingen er perfekt til hele familien. Bemærk: Udstillingen er på norsk.

 

22. - 23. februar: The Illusionists

The Illusionists er nu klar til at fortrylle Oslo med deres Broadway-show. Publikum vil opleve fortryllende illusioner, levitation, tankelæsning og forsvindingsnumre. The Illusionists: Direkte fra Broadway klar til at imponere publikum i alle aldre med de mest ekstraordinære og halsbrækkende tricks nogensinde.

 

23. februar: Jimmy Carr - The Best of Ultimate Gold Greatest Hits World Tour

Jimmy Carr kombinerer et udvalg af sine allerbedste vittigheder med splinterny materiale. Carr har været på den internationale stand-up scene i 15 år. Han har optrådt på ni udsolgt tours og leveret tæt på to 2000 forestillinger til to millioner mennesker på fire kontinenter. Han har vundet den britiske komediepris for "Best Live Stand-Up Tour" og blevet nomineret til Perrier Award.

 

3. marts: Nicki Minaj & Future

En af de absolutte største rappere Nicki Minaj og Future er gået sammen om en tour – og d. 3. marts besøger the NickiHndrxx Tour Oslo Spektrum.

 

7. - 16.  marts: Oslo International Theatre Festival 2019 

Oslo International Theatre Festival 2019 præsenterer et omfattende program med store internationale navne og mange spændende forestillinger. Alle forestillinger spilles på engelsk eller med engelske undertekster.

 

8. - 10. marts: Holmenkollen Skifestival

Tusinder af tilskuere tager plads i Holmenkollen Arena og langs langrendsløjperne til den årlige Holmenkollen Ski Festival. – gratis entre d. 08.03.19. De to andre dage er billetter påkrævet.

 

14. - 16. marts: Oslo Philharmonic - Film concert with Amadeus

Karen Kamensek og Oslo Philharmonic præsenterer en legendarisk film i en spektakulær musikalsk indpakning. Milos Formans film ”Amadeus” vandt otte Academy Awards og fire Golden Globe, og er en af de mest berømte musikfilm fra alle tider. Nu kan du opleve klassikeren i Oslo Konserthus, med al den magiske Mozart-musik udført med et fuldt orkester og kor på scenen.

 

20. marts: Dave Matthews Band

Det amerikanske rock-band “Dave Matthews Band” tager på turné I 2019 og kommer til Oslo Spektrum for første gang nogensinde!

 

22. - 23. marts: Aurora

Med store hits som Running with the Wolves, Runaway og Conqueror, har den norske kunstner Aurora hurtigt samlet en ganske stor fan base, både i hendes hjemland og international. Nu kan du opleve hende d. 22-23 marts i Oslo

 

23. marts: Smokie

De populære Smokie fik deres gennembrud med "If You Think You Know How To Love Me" i 1975 og toppede listerne i 33 uger med "Living Next Door To Alice" året efter. De fortsatte med at levere gode hits godt ind i 90'erne. I Olso Konserthus kan du opleve både de gode gamle hits og noget nyere materiale.

 

24. marts: Led Zeppelin Masters

Ville du også ønske du kunne skrue tiden tilbage og opleve Led Zeppelin live på scenen? Nu kan du opleve mange af Led Zeppelin's ikoniske numre som ”Stairway to Heaven”, ”Whole Lotta Love” og ”Immigrant Song” med Led Zeppelins Masters live i Oslo Konserthus

 

31. marts: Elvis the Musical

Kongen af Rock'n'Roll lever videre gennem “Elvis - The Musical”. Oplev Elvis’ største hits, som ”Love Me Tender”, ”Jailhouse Rock” og ”Heartbreak Hotel” live på scenen. Storslået musik og realistiske kostumer, samt billeder og videoer fra Elvis’ liv, tager dig på en tur gennem de vigtigste dele af Elvis Presleys karriere. 

 

18. april: Inferno Metal Festival

Med 40 bands fordelt over fire dage er Inferno Metal Festival den største metalfestival i Norge. Her tiltrækkes fans fra hele verden. Om onsdagen er der koncerter på flere mindre steder i byens centrum.

Shopping i verdensklasse

Oslos store, flotte indkøbsgade, Karl Johan, byder på en skøn blanding af kendte mærkevarekæder og designbutikker med et mere eksklusivt udvalg. Går du ned af de mange sidegader, vil du finde sjove specialbutikker med unikke varer.

Skal det hele være samlet under samme tag, hedder byens største shoppingcenter Oslo City, og her kan du handle løs i de mere end 90 forskellige butikker og spisesteder.

Læs mere

Sightseeing i Oslo

Tag på en guidet tur i Oslo og vær sikker på, at du får besøgt nogle af de mest fantastiske steder i Oslo som fx Vigelandsparken og Holmenkollen. Der er et stort udvalg af forskellige guidede ture, som du kan vælge mellem.

Oslo byder på mange forskellige kulturoplevelser, og der er noget for enhver smag. Hvis du tager på en guidet tur, kan du være sikker på at få detaljerne med. 

Læs mere

Oslo sommerpark

Leg og udfordringer i den store klatrepark, kanoroning og paddleboards i søen samt rolige eller actionfyldte cykelture.

Der er noget for enhver smag i Oslo sommerpark, og både børn og voksne kan boltre sig og prøve kræfter med nye aktiviteter.

Læs mere

Dét skal du opleve

Museer, seværdigheder, parker - i Oslo finder du oplevelser for både børn og voksne, fx:


  • Operahuset
  • Kon-Ti-Ki-museet
  • Holmenkollen

Vi har samlet vores top 10 over det, du skal se!

Se PDF

Lav kurs i Norge!

Den norske krone er historisk lav. Alene på kursen sparer du lige nu 20 % omregnet til danske kroner. Oslo er ikke så dyrt, som du tror - og du kan finde gode tilbud på færgen også, hvor du tilmed sparer kursen.

Læs mere

Spis billigt og godt

Fiskerestaurant, vietnamesisk, indisk, mexicansk eller traditionelle norske retter? Der er masser af gode spisesteder i Oslo - og du kan endda få nogle fantastiske madoplevelser for få penge. Se anmelderens favoritter.

Find billig restaurant

Oplev Oslo som skihopperne!

Oplev suset som en ægte skihopper! Svævebanen "Kollensvevet" fører dig fra bakkens top og ned til bunden. Selve linen er 361 meter lang med en højdeforskel på 107,5 meter - og udsigten over Oslo er byens bedste!

Læs mere

MiniCruise + 1 dag i Oslo

Forkæl dig selv med et lækkert MiniCruise til Oslo. Du har en hel dag i Oslo by, hvor der er god tid til at opleve alle de spændende seværdigheder, shoppe, nyde en frokost på en café eller besøge en af de smukke parker.

Læs mere

Børnenes Oslo

Sjove forlystelser og hyggelige parker, friluftsbad, legepladser, stort børnekunstmuseum og en reptilpark med spændende krybende og kravlende dyr at kigge på. Uanset vejr og årstid byder Oslo på masser af sjove oplevelser for både børn og voksne.

Læs mere

Kulturoplevelser

Koncerter, opera, museer og markeder. Du finder det hele i Oslo. Det smukke operahus er et besøg værd, og Vigelandsparken med sine smukke skulpturer lokker især på de lune dage om foråret og sommeren. Ved Akerhus Fæstningen kan du udforske byens historie.

Læs mere

Oslo-passet
Oslo Pass - Fri entré og fordele

Køb Oslo Passet og få gratis adgang til mere end 30 museer og attraktioner, gratis offentlig transport, rabatter på sightseeing og tilbud i restauranter og butikker og meget mere.

Du får rabat, hvis du køber dit Oslo pas igennem Stena Line samtidig med din færgebillet!


Blandt de gratis attraktioner kan nævnes:


  • Akerhus Fæstningen
  • Norsk Folkemuseum
  • Munch Museum
  • Nobel Fredscenter
  • Holmenkollen

Læs mere og køb dit kort med rabat!

Norsk naturferie

Mægtige fjelde, smukke fjorde, brusende elve og store skove. Nyd en ferie i den norske natur.

Læs mere

Aktiv ferie

Vild med MTB, kanosejlads, rafting og andre aktiviteter? Prøv en sjov aktiv ferie - det er sundt for krop og sjæl!

Læs mere

Rundture med bil

Høje fjelde, storbyer, shopping eller skærgårdsidyl? Vi har en bilrundtur, der passer til dig!

Læs mere

Børneferie

Sjov, leg og gode oplevelser med hele familien. Find forslag til sjove steder for børn.

Læs mere

Skønne Göteborg

Lækre smagsoplevelser, shopping, kultur, historie og hygge. Göteborg er både smuk og spændende.

Læs mere

Oplev Stockholm

Byen emmer af hygge, kultur, atmosfære og skønhed. Sveriges hovedstad er altid et besøg værd!

Læs mere