Find Pris & Book

Tilbud og rabatter til medlemmer af Pluskort

Som medlem af Pluskort får du rabat på flere forskellige produkter hos Stena Line


Medlemsrabat hos Stena Line
Spar op til 20% på færgeoverfarten med Stena Line

Afslapning, hygge og tid til hinanden.  Ferien starter for alvor, når du kører ombord. På færgen kan I slappe af, nyde et lækkert måltid mad, nyde den friske havluft fra dækket eller få en god nats søvn. Tiden er jeres egen, men vigtigt af alt er at i kan nyde hinandens selskab i gode rammer. 

 

Rejs med Stena Line til Norge og spar 20% på færgeoverfarten i perioden 15/10 2019 - 30/6 2020 + 1/8-30/8-2020. Rabatten gælder Economy-, Flexi- og Premium-billetter, når du er medlem af Pluskort.

Eller rejs til Sverige og spar 10%* på færgeoverfarten på ruterne Frederikshavn-Göteborg og Grenaa-Varberg*. Rabatten gælder Economy-, Flexi- og Premium-billetter, når du er medlem af Pluskort.

 

Economy:
Køber du vores billigste billettype, gælder særlige regler for ændring, og der er ikke nogen tilbagebetaling ved afbestilling.

 

Flexi: Når fleksibilitet er vigtig
Med denne billettype får du stor fleksibilitet, hvis du ønsker at ændre eller få din billet refunderet.

 

Premium:
Premium-billetten kan afbestilles mod et mindre administrationsgebyr helt frem til 2 timer før afgang

*Juli måned dog kun 5% rabat på ruterne til Sverige (Frederikshavn-Göteborg og Grenaa-Varberg).

Garanti for julestemning og julehygge

Levende lys og duft af ristede mandler og peberkager, julesneen, der daler, og hyggelige julemarkeder med kunsthåndværk og inspiration til julegaverne. Væk din indre nisse og kom i julestemning i Göteborg, som emmer af jul og hygge.

Oplev byens fantastiske juledekoration ”Ljusstråket”, som strækker sig 3 km fra havnen og hele vejen til forlystelsesparken Liseberg. Få varmen med en dampende kop kaffe og en ”kanelbulle” i en af byens charmerende caféer undervejs. Eller besøg de mange julemarkeder flere steder i byen.

Book din billet til julebyen Göteborg med Stena Line og nyd den søde juletid med en, du holder af.

Fx Endagstur - pr. pers. fra 99,-Book endagstur til Göteborg