Find Pris & Book

Tirsdagsophold: Sov på færgen både ud og hjem

Skiferie fra tirsdag giver dig en god nats søvn og mere tid til skiferie


tirsdag-tirsdag
Sov på færgen både ud og hjem: Vælg tirsdagsophold!

Undgår du også helst mørke, snefyldte veje og lange stræk med trætte børn i bilen? Når du rejser med Stena Line fra Frederikshavn til Oslo, kan du sove trygt på færgen både ud og hjem og være frisk og udhvilet næste morgen!

Mandag aften sejler vi fra Frederikshavn til Oslo, og her kan du sove trygt om bord og ankomme udhvilet til Oslo tirsdag morgen kl. 7.30. Når du sejler helt til Oslo, er der ikke langt til din destination, og du kan være fremme i dagslys blot et par timer senere og få ekstra meget ud af din skiferie! Og ikke nok med det - børnene vil elske at slippe for bagsædet og i stedet hygge sig og sove godt på færgen:

Se skiferier, hvor du kan vælge ankomst fra tirsdag nedenunder.

skiferie i Sverige og Norge
BestPrice
BestPrice: SPAR 20% på færgen

Spar altid 20% på overfarten, når du booker færge og ophold samtidig hos Stena Line. Det kalder vi BestPrice. Du får den bedste samlede pris hos os. Det er altid billigere end at booke færge og ophold hver for sig.

Læs mere

Unikke FORDELE MED STENA LINE

Med Stena Line får du mange unikke fordele, så du kan få den skiferie, som passer til dine ønsker og behov. Du finder det største udvalg i Norden hos os med alle de kendte destinationer - herunder alt, hvad Skistar tilbyder.

Læs mere