Find Pris & Book

Rutekombi: Rejs ud via Göteborg, hjem via Oslo

Måske begynder din skiferie i Norge på en færge til Sverige?


rutekombi
Rutekombi: Rejs ud via Göteborg, hjem via Oslo

Måske starter din skiferie i Norge på en færge til Göteborg? Med Stena Lines mange afgange til Sverige og Norge er du sikret stor fleksibilitet, når du skal på skiferie. Måske foretrækker du at være så hurtigt som muligt fremme ved pisten? Eller måske ønsker du en færgerejse med luksus, afslapning og eventuelt overnatning undervejs?

Med Stena Line kan du kombinere rejsemulighederne, som du har lyst. Sejl fx til Göteborg med morgenfærgen på blot 3 timer og 15 minutter. Herfra kommer du hurtigt til din ski-destination via motorvej E6, som går fra Göteborg til Oslo og videre nordpå. På hjemrejsen kan du tage natfærgen fra Oslo – så sparer du en del timer bag rattet, og du kan få en skøn nats søvn om bord. 

Find ophold, hvor du kan vælge rutekombination herunder.

BestPrice
BestPrice: SPAR 20% på færgen

Spar altid 20% på overfarten, når du booker færge og ophold samtidig hos Stena Line. Det kalder vi BestPrice. Du får den bedste samlede pris hos os. Det er altid billigere end at booke færge og ophold hver for sig.

Læs mere

Unikke FORDELE MED STENA LINE

Med Stena Line får du mange unikke fordele, så du kan få den skiferie, som passer til dine ønsker og behov. Du finder det største udvalg i Norden hos os med alle de kendte destinationer - herunder alt, hvad Skistar tilbyder.

Læs mere