Find Pris & Book

Fordele ved skiferie med Stena Line

Få unikke fordele og nordens største udvalg, når du rejser med Stena Line

Med Stena Line får du mange unikke fordele, så du kan arrangere lige præcis den skiferie, som passer til dine ønsker og behov. 

Du finder det største udvalg i Norden hos os med alle de kendte destinationer - herunder alt, hvad Skistar tilbyder.


Fordelene ved at rejse med Stena Line på skiferie
BestPrice: SPAR 20% PÅ færgen

Spar altid 20% på overfarten, når du booker færge og ophold samtidig hos Stena Line. Det kalder vi BestPrice. Du får den bedste samlede pris hos os. Det er altid billigere end at booke færge og ophold hver for sig. Vi har det største udvalg i Norden med alle de kendte destinationer.

Læs mere

Fordelene ved at rejse med Stena Line på skiferie
mere skitid - Sov PÅ FÆRGEN HJEM

Få mere tid på ski og en god nats søvn om bord, når du sejler hjem fra Oslo om aftenen. Du gå til ro i kahytterne, mens du bliver sejlet hjem til Danmark. Du er i Frederikshavn allerede kl. 7.30, frisk og udhvilet til en ny dag. Du kan vælge mellem flere forskellige kahyttyper.

Se kahyttyper

Fordelene ved at rejse med Stena Line på skiferie
Rutekombination

Med Stena Line kan du kombinere færgerne, som du har lyst. Sejl fx til Göteborg på blot 3 timer og 15 minutter og kør derfra til din ski-destination. Når du tager hjem igen, kan du tage natfærgen fra Oslo – så sparer du en del timer bag rattet og kan få en skøn nats søvn om bord. 

Læs mere & book

kortere køretur: Sejl til Oslo

Sejl tættest på pisterne med Stena Line! Vi sejler dig helt til Oslo, og derfra er der kun få timers kørsel til de fleste ski-destinationer som fx Trysil, Sälen eller Hafjell. Giv børnene en pause fra bagsædet og nyd en hyggelig sejltur eller en god nats søvn om bord.

Sammenlign rejsetider og afstande

Fordelene ved at rejse med Stena Line på skiferie
Ophold lørdag-lørdag

Med Stena Line har du muligheden for at booke dit ophold fra lørdag til lørdag. Du kan komme af sted på skiferie, lige når du har fået weekend og  komme hjem lørdag aften eller tidligt søndag morgen, så du er frisk og klar på en ny uges udfordringer efter en herlig skiferie.

Læs mere & book

Fordelene ved at rejse med Stena Line på skiferie
Sov ud og hjem: tirsdagsophold

Book et ophold fra tirsdag og få ekstra meget ud af din skiferie! Hver mandag aften sejler vi fra Frederikshavn til Oslo, og her kan du sove trygt om bord og ankomme udhvilet næste morgen kl. 7.30, og kan allerede være fremme ved din destination et par timer senere. Børnene vil elske at sejle frem for at sidde mange timer i bilen!

Læs mere & book

Fordelene ved at rejse med Stena Line på skiferie
Valgfri ankomstdag

Fleksibilitet er i højsædet hos os, når det drejer sig om skiferien - og på mange af vores destinationer kan du helt selv vælge, hvilken dag, du ønsker dit ophold fra. På den måde kan du finde en skiferie, der er skræddersyet efter det tidspunkt, det passer dig at have ferie.

Læs mere & book

Skiferie og sne hører sammen

Lækre nypræparerede pister, et smukt, sneklædt landskab og lyden af knirkende sne under brædderne. Fællesnævneren for din skiferie er sne. Derfor tilbyder Stena Line snegaranti, så du er garanteret en god basis for en vellykket skiferie og gode skioplevelser for alle.

Læs mere

Fordelene ved at rejse med Stena Line på skiferie
Ekstra overnatning

Vil du udnytte din skiferie til fulde og ankomme tidligt på dagen?

Tag en overnatning på vejen derop og kom hurtigt frem til destinationen i dagslys med tid til at komme på pisterne allerede fra først på dagen! 

Læs mere & find hotel

Hjelm og liftkort

På alle Stena Lines destinationer undtaget Isaberg får børn gratis liftkort, hvis de bærer hjelm.

Dette gælder i Norge for børn op til 6 år og i Sverige for børn op til 7 år.

Find børnevenlig skiferie