Find Pris & Book

Fordele ved skiferie med Stena Line

Få unikke fordele og nordens største udvalg, når du rejser med Stena Line

Med Stena Line får du mange unikke fordele, så du kan arrangere lige præcis den skiferie, som passer til dine ønsker og behov. 

Du finder det største udvalg i Norden hos os med alle de kendte destinationer - herunder alt, hvad Skistar tilbyder.


Fordelene ved at rejse med Stena Line på skiferie
BestPrice: SPAR 20% PÅ færgen

Spar altid 20% på overfarten, når du booker færge og ophold samtidig hos Stena Line. Det kalder vi BestPrice. Du får den bedste samlede pris hos os. Det er altid billigere end at booke færge og ophold hver for sig. Vi har det største udvalg i Norden med alle de kendte destinationer.

Læs mere

Skiferie og sne hører sammen

Lækre nypræparerede pister, et smukt, sneklædt landskab og lyden af knirkende sne under brædderne. Fællesnævneren for din skiferie er sne. Derfor tilbyder Stena Line snegaranti, så du er garanteret en god basis for en vellykket skiferie og gode skioplevelser for alle.

Læs mere

Fordelene ved at rejse med Stena Line på skiferie
Valgfri ankomstdag

Fleksibilitet er i højsædet hos os, når det drejer sig om skiferien - og på mange af vores destinationer kan du helt selv vælge, hvilken dag, du ønsker dit ophold fra. På den måde kan du finde en skiferie, der er skræddersyet efter det tidspunkt, det passer dig at have ferie.

Læs mere & book

Fordelene ved at rejse med Stena Line på skiferie
Ophold lørdag-lørdag

Med Stena Line har du muligheden for at booke dit ophold fra lørdag til lørdag. Du kan komme af sted på skiferie, lige når du har fået weekend og  komme hjem lørdag aften eller tidligt søndag morgen, så du er frisk og klar på en ny uges udfordringer efter en herlig skiferie.

Læs mere & book

Hjelm og liftkort

På alle Stena Lines destinationer undtaget Isaberg får børn gratis liftkort, hvis de bærer hjelm.

Dette gælder typisk i Norge for børn op til 6 år og i Sverige for børn op til 7 år.

 

Tjek regler fra de enkelte destinationer.