Find Pris & Book

Spar op til 30 % på skiferie i Stöten efter påske

Du har perfekt mulighed for en billig skiferie efter påsken, da den falder tidligt i år


Rabat på ophold: Spar 20 % i uge 13 - Spar 30 % i uge 14

Her er chancen for en virkelig billig skiferie i skønne Stöten i Sälen - et af Sveriges klart bedste skiområder. Priseksemplet er fra boligtypen Varglyans Lya, som er dobbelthytter effektivt indrettet med et alrum indeholdende både køkkenafdeling (med komfur og mikroovn) og sovesofa+køjeseng. Der er tv, bad og tørreskab i boligen. Se også de øvrige gode tilbud i Stöten også til utroligt lave priser.

Ski afstand : 100-400 meter til transportløjpe/lift

Priseksempel: 4 døgn, 4 personer i lejlighed, uge 14. Inklusiv færge t/r med 1 bil

Pr. pers. fra 353,-
I alt fra 1.412,- (Bolig fra 318,- Færge fra 1.094,-. Rabatten er allerede fratrukket i priserne, så førpris er ikke synlig på siden.)

Læs mere og book her

 

Skiferie efter påske

I Stöten finder du er 30 pister – fra grønne til sorte. Især grønne pister er der mange af. Det gør Stöten til det perfekte sted for familier og nybegyndere. Med 370 meter kan Stöten dog samtidig prale af den største faldhøjde i Sälen! Så mens børnene hygger sig i skiskolen, så kan forældrene more sig på de sværere løjper.

I år er ski-mulighederne særligt gode efter Påske, da den ligger meget tidligt. I sne-statistikkerne kan man se, at der typisk er masser af sne i tiden efter påsken 2016 (uge 13-14) - typisk mere end f.eks. uge 3-4. Derfor giver vi også Snegaranti. Samtidig får du det ekstraordinært gode tilbud ovenfor, som kun fås med Stena Line.

Ski afstand Nedfarter:  Info - max. mål:  Afstande:
18 lifte • 36 pister:
7 4 3 22
Længste: 2600 m
Højdeforskel: 370 m
Langrend: 17 km
Göteborg: 500 km
Varberg: 575 km
Oslo: 240 km

Quality Spa og Resort Norefjell er en fantastisk resort kun 1,5 times kørsel fra Oslo. Fri adgang til svømmebassin, boblebad, fitness-faciliteter og tropisk dusch. Spar 25 % på liftkort.

Læs mere her

I skønne Skeikampen bestemmer du selv hvor længe din skiferie skal vare - der er valgfri byttedag! Opholdet inkluderer liftkort, så det er meget enkelt.

Læs mere her

Geilo er et kæmpe skiområde kun 220 km fra Oslo med 39 pister og med længste nedfart på 2 km. Du kan både spare op til 50 % på liftkortet og op til 31 % på boligen.

Læs mere her

Med Stena Lines Snegaranti er du sikker på, at der er sne på skiferien. Fx viser snestatistikkerne i uge 13-14, der i år ligger efter Påske, at der typisk er masser af sne - ofte mere end i uge 3-4!

Læs mere her