Find Pris & Book

Skiferie i Skeikampen efter påske

Du har perfekt mulighed for en billig skiferie efter påsken, da den falder tidligt i år


Skeikampen efter påske - med liftkort inkluderet!

Ophold inkl. liftkort! Pakke med bolig, liftkort og slutrengøring, hvor du selv bestemmer hvor mange døgn, din ferie skal vare. Valgfri byttedag, max. 4 pers., inkl. liftkort på Skeikampen.

Ski afstand : Max. 350 meter til transportløjpe/lift

Priseksempel: 4 døgn, 4 personer i lejlighed, uge 14. Inklusiv færge t/r med 1 bil

Pr. pers. fra 890,-
I alt fra 3.560,- (Bolig og liftkort fra 1.878,- Færge fra 1.282,- Kahyt fra 400,-)

Læs mere og book her

 

Skiferie efter påske

Bestil en billig skiferie med liftkort inkluderet til en rigtig god pris - så bliver det ikke lettere! Skeikampen har super flotte skiforhold, og efter påske er der mere sol på bakken og langt færre folk i anlæggene - så du undgår lange køer og bare kan nyde ferien.
I år er ski-mulighederne særligt gode, da påsken ligger meget tidligt. I sne-statistikkerne kan man se, at der typisk er masser af sne i ugerne efter påsken 2016 (uge 13 og 14) - typisk mere end f.eks. uge 3 og 4. Derfor giver vi også Snegaranti. Samtidig får du det ekstraordinært gode tilbud ovenfor, som kun er tilgængeligt med Stena Line.

 

Ski afstand Nedfarter:  Info - max. mål:  Afstande:
11 lifte • 21 pister:
3 7 6 5
Længste: 2500 m
Højdeforskel: 350 m
Langrend: 200 km
Göteborg: 550 km
Varberg: 625 km
Oslo: 220 km

Quality Spa og Resort Norefjell er en fantastisk resort kun 1,5 times kørsel fra Oslo. Fri adgang til svømmebassin, boblebad, fitness-faciliteter og tropisk dusch. Spar 25 % på liftkort.

Læs mere her

Geilo er et kæmpe skiområde kun 220 km fra Oslo med 39 pister og med længste nedfart på 2 km. Du kan både spare op til 50 % på liftkortet og op til 31 % på boligen.

Læs mere her

Stöten er Sälens nordligste fjeld og et af Sveriges klart bedste skiområder for både børn og voksne. Rejser du efter påske er der typisk god plads på pisten og nu også 20 - 30 % at spare!

Læs mere her

Med Stena Lines Snegaranti er du sikker på, at der er sne på skiferien. Fx viser snestatistikkerne i uge 13-14, der i år ligger efter Påske, at der typisk er masser af sne - ofte mere end i uge 3-4!

Læs mere her