Find Pris & Book

Skiferie efter påske

Du har perfekt mulighed for en billig skiferie efter påsken, da den falder tidligt i år


Skiferie efter påske

Skiferie efter påske er høj sol, lange dage og god sne - i år er ski-mulighederne særligt gode, da påsken ligger meget tidligt. I sne-statistikkerne kan man se, at der typisk er masser af sne i ugerne efter påske (uge 13 og 14) - typisk mere end f.eks. uge 3 og 4. Derfor giver vi også Snegaranti. Samtidig er der lave priser efter påske - og ekstraordinært gode særtilbud, som kun er tilgængelige med Stena Line.

Quality Spa og Resort Norefjell er en fantastisk resort kun 1,5 times kørsel fra Oslo. Fri adgang til svømmebassin, boblebad, fitness-faciliteter og tropisk dusch. Spar 25 % på liftkort.

Læs mere her

Geilo er et kæmpe skiområde kun 220 km fra Oslo med 39 pister og med længste nedfart på 2 km. Du kan både spare op til 50 % på liftkortet og op til 31 % på boligen.

Læs mere her

I skønne Skeikampen bestemmer du selv hvor længe din skiferie skal vare - der er valgfri byttedag! Opholdet inkluderer liftkort, så det er meget enkelt.

Læs mere her

Stöten er Sälens nordligste fjeld og et af Sveriges klart bedste skiområder for både børn og voksne. Rejser du efter påske er der typisk god plads på pisten og nu også 20 - 30 % at spare!

Læs mere her