Færge til Hanko og Nynäshamn

Sejl mellem Nynäshamn, Sverige, og Hanko, Finland, ombord på Stena Lines nyeste rute, der åbner i april. Rejs komfortabelt mellem de legendariske svenske og finske kyster på en afslappet 13-timers overfart ombord på Stena Urd og Stena Gothica. Undervejs kan du nyde behagelige siddepladser, underholdning, udsøgte mad- og drikkemuligheder samt en fantastisk udsigt fra soldækket. Reservér en personlig kahyt for ekstra afslapning og privatliv – der findes endda kæledyrskahytter til dine firbenede venner. Vores nye rute er den seneste måde, hvorpå vi forbinder passagerer over hele Europa. Velkommen ombord. 

 

Nynäshamn til Hanko - porten til Finland

Havnebyen Hanko ligger på Finlands sydkyst og er porten til det nordiske lands kultur og naturlige pragt. Den lille havneby, der ligger to timers kørsel fra Helsinki, tilbyder en fordybelse i den finske livsstil, fra landets karakteristiske hyggekomfort til imponerende naturlandskaber og finsk mad i verdensklasse. Dit finske eventyr begynder i Hanko...men med så mange ting at foretage sig, vil du blive tilgivet for at tilbringe hele turen med at udforske dens unikke charme. 

 

Oplev Finlands sydkyst

Hanko er den sydligste by på Finlands fastland og er et pulserende kulturcentrum med 130 km kystlinje fyldt med smukke strande. Det er en helt anden verden end Finlands travle hovedstad Helsinki, og her kombineres landets charme med helt unikke oplevelser. Brug din tid på at udforske frodige vandreruter, sætte sejl til det naturlige vidunderland i offshore-øhavet, eller blot nyde solen på en af Finlands største stranddestinationer. 

 

Tag på bilferie fra Hanko til Nynäshamn

Nynäshamn ligger på Sveriges maleriske Södertörn-halvø og er en populær destination for både lokale og turister. Uanset om du besøger for at udforske Stockholms enestående storbylivsstil, ø-hopper over øhavet eller er på biltur gennem det sydøstlige Sverige, er Nynäshamn den perfekte base til en uforglemmelig ferie. 

 

Udforsk Nynäshamn og Sveriges østkyst

Nynäshamn tilbyder nogle af de mest betagende vandreture i et land, der er berømt for sin naturlige pragt, og ruterne er fyldt med utrolige udsigter og uendelige fotomuligheder. Den charmerende havneby er flankeret af øer, der venter på at blive udforsket via kajak, mens den travle hovedstad Stockholm er en times kørsel væk... en køretur, der bliver endnu mere mindeværdig med et stop ved den fredfyldte nationalpark Tyresta undervejs. 

Sejl mellem Nynäshamn, Sverige, og Hanko, Finland, ombord på Stena Lines nyeste rute, der åbner i april. Rejs komfortabelt mellem...

Læs mere Læs mindre

Sejl med Urd og Stena Gothica

Nynäshamn og Hanko

Fra 551 kr. enkelt tur, bil, chauffør og sæde

Afrejse
Ankomst
Varighed
Tjek-ind lukker
FÆRGE
Status

Færger på ruten

  • Urd
    Urd
  • Stena Gothica
    Stena Gothica

Havnes beliggenheder

Hanko havn
Nynäshamn Havn

Rejs på vores nye rute fra Hanko til Nynäshamn! Havnen i Hanko ligger på Finlands sydkyst. Vejadgang til havnen er ved porten over for markedspladsen på vejen Korsmaninkatu.

Se Hanko havn side

Vores færger afgår fra den nye Norvik Terminal, som ligger 4 km (10 minutters kørsel) fra centrum af Nynäshamn. Der er en række taxaselskaber til den nye terminal fra tog-/busstationen.

Se Nynäshamn Havn side

Sejl med Urd og Stena Gothica

Nynäshamn og Hanko

Fra 551 kr. enkelt tur, bil, chauffør og sæde

Afrejse
Retur

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.