Færge til Hanko og Nynäshamn

Rejs nemt på Stena Lines nyeste rute mellem Nynäshamn, Sverige og Hanko, Finland. Overfarten med Urd eller Stena Gothica giver dig masser af tid til at nyde den storslåede havudsigt. Ombord kan du slentre på soldækket eller tage plads indendørs og slappe af. Spis i vores restaurant, nyd en drink i cocktailbaren, og reservér en privat kahyt kun til dig for ekstra afslapning og privatliv. På Stena Gothica har vi endda kæledyrsvenlige kahytter til dine firbenede venner. Vores nyeste rute er endnu en forbindelse, som vi skaber mellem passagerer i hele Europa. Velkommen ombord. 

 

Nynäshamn til Hanko – porten til Finland

 

Start dit finske eventyr med Stena Line! Pak bilen og tag færgen fra Nynäshamn til Hanko, hvor du kommer i land direkte på den finske kyst og den lange halvø.  Hanko er et godt udgangspunkt for eventyr i de rolige bugter, på smukke øer og i traditionelle landsbyer i området. Skynd dig ikke videre, for Hanko byder på skøn vandsport, frisk fisk og skaldyr og et kurhotel, der går tilbage til 1898. På øer som Bengtskär er der mulighed for at opleve dyreliv og endda overnatte i et fyrtårn. Hvis du vil se mere af Finland, ligger hovedstaden Helsinki kun to timers kørsel fra Hanko, og efter lidt over tre timer i bil kan du sidde i en traditionel sauna i Finlands berømte søland. 

 

Udforsk det sydlige Finland på din måde

 

Gå på opdagelse i verdens lykkeligste land med bil eller motorcykel, og du vil opleve afslappet charme langs kysten, farverige landsbyer og søer lige op af skoven. I hovedstaden Helsinki kan du lade dig betage af det arkitektoniske design og smage på det finske køkken, der er i verdensklasse. På den sydvestlige kyst kan du i Turku opleve et middelalderslot og cafékulturen, før du kører på rundtur ad den 250 km lange skærgårdsvej. Alternativt kan du køre ind i landet til Tampere, som er kendt som verdens saunahovedstad. Der er mange måder at komme til at svede på her: Du kan klatre op i observationstårnet Näsinneulam, prøve svævebaner i Flowpark Varala, ro kajak på søerne og selvfølgelig sætte dig i en af områdets mange saunaer. Hvis alt dette lyder som hårdt arbejde, kan du leje en stille hytte ved vandet og bare lave ingenting. Uanset hvad du vil have ud af det sydlige Finland, kan Stena Line føre dig derhen.

 

Tag på bilferie fra Hanko til Nynäshamn

 

Nynäshamn ligger på Sveriges maleriske halvø Södertörn og er en populær destination for både lokale og turister. Uanset om du besøger for at udforske Stockholms enestående storbylivsstil, ø-hopper over øhavet eller er på biltur gennem det sydøstlige Sverige, er Nynäshamn den perfekte base til en uforglemmelig ferie. 

 

Udforsk Nynäshamn og Sveriges østkyst

 

Nynäshamn tilbyder nogle af de mest betagende vandreture i et land, der er berømt for sin naturlige pragt, og ruterne er fyldt med utrolige udsigter og uendelige fotomuligheder. Den charmerende havneby er flankeret af øer, der venter på at blive udforsket via kajak, mens den travle hovedstad Stockholm er en times kørsel væk ... en køretur, der bliver endnu mere mindeværdig med et stop ved den fredfyldte nationalpark Tyresta undervejs.

Rejs nemt på Stena Lines nyeste rute mellem Nynäshamn, Sverige og Hanko, Finland. Overfarten med Urd eller Stena Gothica giver dig masser af tid til at nyde den storslåede havudsigt. Ombord kan du slentre på soldækket eller tage plads indendørs...

Læs mere Læs mindre

Sejl med Urd og Stena Gothica

Nynäshamn og Hanko

Fra 551 kr. enkelt tur, bil, chauffør og sæde

Afrejse
Ankomst
Varighed
Tjek-ind lukker
FÆRGE
Status

Færger på ruten

  • Urd færge til søs
    Urd
  • Færgen Stena Gothica forlader havnen
    Stena Gothica

Havnes beliggenheder

Kort, der viser ruterne til og fra Finland
Map showing routes and ports to and from Sweden

Rejs på vores nye rute fra Hanko til Nynäshamn! Havnen i Hanko ligger på Finlands sydkyst. Vejadgang til havnen er ved porten over for markedspladsen på vejen Korsmaninkatu.

Se Hanko havn side

Vores færger afgår fra den nye Norvik Terminal, som ligger 4 km (10 minutters kørsel) fra centrum af Nynäshamn. Der er en række taxaselskaber til den nye terminal fra tog-/busstationen.

Se Nynäshamn Havn side

Sejl med Urd og Stena Gothica

Nynäshamn og Hanko

Fra 551 kr. enkelt tur, bil, chauffør og sæde

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.