Find priser

Pressematerialer

Pressemeddelelser, logo og billeder: Find det her!


Pressemateriale fra Stena Line
Pressemateriale

Pressemeddelelser, logoer og udvalgte billeder. Her finder du information om det nye, der sker hos Stena Line og du kan downloade en billedpakke med billeder, du kan bruge, samt vores logo i flere forskellige formater.

God fornøjelse!

Pressemeddelelser

2017-10-09: Stena Line lancerer en ny rute i det baltiske hav
Som et resultat af den stadig voksende efterspørgsel på fragtkapacitet lancerer Stena Line nu en ny færgerute mellem Sverige og Polen i det baltiske hav. Ruten vil gå mellem Nynäshamn i Sverige og Gdynia i Polen.

Læs artikel (link, Engelsk)

2017-09-28: Nyhed: Solo med børn på ski
Stena Line lancerer nu et nyt koncept Solo med børn på ski, som er udviklet specielt til voksne, som gerne vil rejse på skiferie med børn, men som ikke har en anden voksen rejsekammerat at tage af sted med. Turen går til smukke Beitostølen i Norge.

Læs pressemeddelslse (PDF)

2017-08-18: Nu begynder byggeriet af verdens mest energieffektive RoPax-færger
Fredag den 18. august var der såkaldt ”steel cutting ceremony” på AVIC Weihai Shipyard i Kina. Begivenheden markerede starten på byggeriet af den første af i alt fire nye RoPax-færger til transport af biler og passager. Ordren er lagt af rederiet Stena Line.

Læs pressemeddelelse

2017-04-21: Stena Danica åbner flydende outlet-butik
Stena Line introducerer fra højsæsonen en outlet-­‐butik ombord på Stena Danica, som sejler mellem Frederikshavn og Gøteborg. Butikken vil sælge mærketøj med op til 80 procent rabat.

Læs pressemeddelslse (PDF)

2016-12-15: Mød Stena Line på 'Ferie for Alle'
Stena Line lancerer flere nye rejsetilbud i forbindelse med feriemessen Ferie for Alle 24.-26. februar i Messecenter Herning. Mange efterspørger rejser, hvor de kan opleve den spændende natur helt tæt på som f.eks. aktiv ferie i skærgården eller på fjeldet.

Læs pressemeddelelse (PDF)

2016-04-05: Stena Line skriver kontrakt på fire nye RoPax-færger
Stena har skrevet kontrakt, forudsat en godkendelse fra bestyrelsen i slutningen af april, på fire nye RoPax-færger med planlagt levering i 2019 og 2020 med muligheden for at bestille yderligere fire færger.

Læs pressemeddelslse (PDF)