Find priser

Billigt MiniCruise med eXtra

Lækkert MiniCruise Frederikshavn-Oslo t/rTILBUD TIL NYE EXTRA-MEDLEMMER:

MINICRUISE FOR 2 MANDAG, TIRSDAG, ONSDAG & TORSDAG

Sejltur Frederikshavn - Oslo t/r, MiniCruiset er inkl. overnatning i 2-køjes kahyt uden havudsigt (standardkahyt) med bad og toilet.

book færgebillet Book dit MiniCruise ved at udfylde felterne til venstre og klikke "Fortsæt" 


Tilbuddet gælder for 2 personer i perioden 1/3 2015 -23/6 2015 samt 1/9 -6/11 2015 med udrejse mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag fra Frederikshavn til Oslo t/r. Der kan forekomme udsolgte afgange. Mulighed for tilkøb af spa-adgang, mad og drikke, og eventuel anden kahyttype. Der kan forekomme tillæg ved afrejse andre dage. Begrænset antal pladser. Tilbuddet skal forudbestilles senest 24 timer før afrejse. HUSK at angive dit medlemsnummer, når du bestiller rejsen - alternativt kan du logge ind med din email-adresse så dit medlemsnummer automatisk tilføjes til bestillingen.


MiniCruise

Tilbuddet gælder for ét døgn på havet med Stena Saga - den store moderne færge der sejler på ruten til Oslo. Du sejler fra Frederikshavn mod Oslo om morgenen og færgen returnerer samme aften fra Oslo. Næste morgen ankommer du igen til Frederikshavn. 

Nyd sejlturen. En tur med Stena Saga ud på bølgen den blå byder på mange dejlige oplevelser. Slap af med et besøg i en af færgens restauranter: sæt dig til rette i restauranten og nyd et dejligt måltid - måske efterfulgt af en forfriskende drink i en af barerne. Forkæl dig selv med et spaophold i wellness-afdelingen. Et besøg i den store butik er et must - her fristes med gode tilbud på parfume, tøj og meget mere. Oplev den smukke indsejling i Oslo-fjorden. Slap af og nyd den variende underholdning indtil det bliver tid til at falde til ro i kahytten. Næste morgen vågner du frisk og veludhvilet efter en hyggelig tur med ægtefælle, venner, familie eller kolleger.


Spis godt om bord - til rabatpris

Læs mere og book her

Kom Om Bord her

Læs om færgen her