Find Pris & Book

Spørgsmål ved BOOKING


Hvad er "Lås prisen fast / Depositum"?

Når du booker din rejse, kan du ved checkout på betalings-siden vælge imellem at betale for rejsen straks som normalt eller at låse prisen fast ved at vælge "Lås prisen fast / Depositum". Denne mulighed findes kun ved bestilling af billetter af typen Flexi og Premium – og altså ikke på Economy-billetter , Cruises eller endagsture. 

 

Dette indebærer, at du ved bestilling straks betaler en lille del af din rejses pris (dvs. et depositum) samt et gebyr og kan vente med at betale restbeløbet til 7 dage senere. De konkrete beløb til depositum samt restbeløbet kan kun ses under checkout, da de varierer afhængigt af valgt rute m.v. 

 

Betales restbeløbet ikke senest på dagen, der er angivet, så annulleres din rejse automatisk. Gebyret kan ikke refunderes. Refundering af depositum følger samme regler som refundering ved afbestilling af en almindeligt betalt rejse – dvs. det afhænger af billettypen. Du kan læse om regler for afbestilling her: http://www.stenaline.dk/stena-lines-generelle-bestemmelser/saerskilte-bestemmelser