Orsa Grönklitt skiferie


Orsa Grönklitt

Bo 7 døgn, betal kun for 5 døgn!
En kombination af moderne skifaciliteter og vildmark, som er svær at slå! Lejlighederne ligger lige neden for toppen i Orsa Grönklitt med fantastisk udsigt. Lige uden for døren er skibakkerne og langrendspor.

Ski afstand : ski in/ski out

7 døgn, 12 personer i lejlighed
Inkl. færge t/r med 3 biler

Pr. pers. fra 582,-
I alt fra 6.988,- * Priseksempel i uge 14
*Lejlighed fra 3.948,- Færge fra 3.040,-

Læs mere og book skiferie

Skiferie i Sverige - Orsa Grönklitt

Alpint byder Orsa Grönklitt på 23 pister. Sværhedsgraden varierer fra grøn til sort. Specielt på Nordbakken kan det gå stærkt. Under World Cup i Speedskiiing nåede en løber op på 148 km/t.

Især børn og unge sætter pris på, at Orsa Grönklitt også har en Dreampark med flere forhindringer, ligesom naturen har skabt en naturlig pipe i ravinen mellem Nord- og Mellembakken.

Orsa Grönklitt har hvert år besøg af det svenske langrendslandshold. Det indikerer, at forholdene er fine og attraktive - selv for nogle af verdens bedste løbere.

Læs mere >>

Orsa Grönklitt

En kombination af moderne skifaciliteter og vildmark, som er er svær at slå! Hytterne ligger spredt i området omkring skianlægget. I nærheden ligger den fine Orsa Rovdyrspark, hvor du har mulighed for at se bjørne, isbjørne, ulve, losser og leoparder i smuk natur.

Ski afstand : 100-300 meter til transportløjpe/lift

4 døgn, 5 personer i hytte
Inkl. færge t/r med 1 bil

Pr. pers. fra 532,-
I alt fra 2.660,- * Priseksempel i uge 14
*Hytte fra 1.548,- Færge fra 1.112,-

Læs mere og book skiferie

Orsa Grönklitt

Bo 7 døgn, betal kun for 5!
En kombination af moderne skifacilliteter og vildmark, som er er svær at slå! Hytterne ligger spredt i området omkring skianlægget. I nærheden ligger den fine Orsa Rovdyrspark, hvor du har mulighed for at se bjørne, isbjørne, ulve, losser og leoparder i smuk natur.

Ski afstand : 100-300 meter til transportløjpe/lift

7 døgn, 8 personer i hytte
Inkl. færge t/r med 2 biler

Pr. pers. fra 678,-
I alt fra 5.426,- * Priseksempel i uge 14
*Hytte fra 3.398,- Færge fra 2.028,-

Læs mere og book skiferie

BestPrice - spar 20% på overfarten, når du bestiller færge + ophold samtidig
BestPrice: SPAR 20% på færgen

Spar altid 20% på overfarten, når du booker færge og ophold samtidig hos Stena Line. Det kalder vi BestPrice. Du får den bedste samlede pris hos os. Det er altid billigere end at booke færge og ophold hver for sig.

Læs mere

Unikke FORDELE MED STENA LINE

Med Stena Line får du mange unikke fordele, så du kan få den skiferie, som passer til dine ønsker og behov. Du finder det største udvalg i Norden hos os med alle de kendte destinationer - herunder alt, hvad Skistar tilbyder.

Læs mere