Færge fra Sverige til Polen

Karlskrona - Gdynia


sejl til ferieoplevelser i Polen
Den korte rute fra København/Sjælland til Polen

Bor du i København eller på Sjælland, er det let at sejle til Polen med Stena Line. Du kører blot over Øresundsbron til Karlskrona i Sydsverige, hvorfra vi sejler til den fantastiske by Gdynia i Polen.

Du kommer let til Polen via Karlskrona-Gdynia og kan slappe af på færgen og nyde god underholdning, en tur i Pure Nordic Spa, god mad og drikke, shopping, m.m.

sejl til ferieoplevelser i Polen
Afgangstider

Information om check in


Afgang Ankomst Varighed Rute
Afgang Ankomst Varighed Rute
Oplev Polens riviera

Smukke strande og charmerende byer. Polen byder på masser af muligheder for en skøn ferie, og det er nemt at komme dertil med bilen - især hvis du bor i den østlige del af Danmark. Sejl fra Karlskrona i Sverige til Gdynia i Polen og oplev den smukke polske riviera.

Se video

Hoteller i Polen

Smukke sandstrande, historiske og charmerende byer og tæt på gode oplevelser. Der er mange gode hoteller at finde i området nær Gdynia, og du finder helt sikkert et hotel, der passer til dine behov. Og med Stena Line har du garanti for, at vi altid er billigt med hotel + færge. Læs om Stena Lines prisgaranti. 

Priserne på hotel hos os er altid inkl. færge t/r - og du sparer altid 20% på færgen, når du booker hotel og færgeoverfart samtidig!

Find dit ophold