Hurdal (Oslo) skiferie

Kun en times kørsel fra Oslo ligger Hurdal - et lille skiparadis for hele familien


Hurdalsjøen Hotell

Hurdalsjøen Hotell - inkl. liftkort - spar 30%!
Et smukt hotel i skandinavisk stil på naturskøn beliggenhed og kun 1 time fra Oslo! Hurdal Skicenter ligger 15 min. væk, og her er skiløb for alle uanset niveau, og om det er alpint, skicross, langrend eller pukkelløb, man er interesseret i.

BEMÆRK: Alpincentret er kun åbent onsdag eftermiddag samt weekender samt hele uge 8. Stedet er perfekt til en kombination af langrend og alpin.

Ski afstand :  15 min. kørsel fra skicenter

2 døgn, 2 personer
Inkl. liftkort, morgenmad & færge t/r med 1 bil og kahyt på natsejlads

Pris pr. pers. fra 1.771,-
I alt fra 3.542,-* Priseksempel i uge 14
*Hotel + liftkort fra 1.748,- Færge fra 994,- Kahyt fra 800,-

Læs mere og book skiferie

Hygge og sne i Hurdal - lille og hyggeligt sted
Kun 1 time fra Oslo!

I Hurdal Skicenter finder du noget for både store og små - på alle niveauer! Skicentret ligger kun 1 times kørsel fra Oslo, og der er 11 pister fordelt på 3 lifte samt børnebakker og en kælkebakke.

Derudover er der en terrænpark med rails, hop og boxes. Stedet er ikke stort, men der er meget forskelligt, og det er både trygt og hyggeligt for børnene. Der bliver lagt stor vægt på, at børnene har det godt i Hurdal!

Der er fine muligheder for langrend. Tag liften til toppen og kom direkte til de flotte langrendsløjper i Hurdals smukke skove.

Læs mere >>

Unikke FORDELE MED STENA LINE

Med Stena Line får du mange unikke fordele, så du kan få den skiferie, som passer til dine ønsker og behov. Du finder det største udvalg i Norden hos os med alle de kendte destinationer - herunder alt, hvad Skistar tilbyder.

Læs mere

BestPrice - spar 20% på overfarten, når du bestiller færge + ophold samtidig
BestPrice: SPAR 20% på færgen

Spar altid 20% på overfarten, når du booker færge og ophold samtidig hos Stena Line. Det kalder vi BestPrice. Du får den bedste samlede pris hos os. Det er altid billigere end at booke færge og ophold hver for sig.

Læs mere