Om Stena Line

Stena Line er et af verdens førende færgerederier. Stena Line gruppen er en international transport- og rejsevirksomhed med Europas mest omfattende rutenet.

Hele 22 ruter i Skandinavien, Storbritannien og de baltiske lande med 37 færger, der forbinder 9 lande. I alt er der ca. 6000 ansatte, og gruppen omsætter årligt omkring MSEK 10.000.

Stena Line har betydelige markedsandele i alle sektorer. Vores stærke position er skabt ved hjælp af en innovativ virksomhedskultur, der stimulerer service og produktudvikling, kombineret med strategiske firma opkøb.

Visionen
At være det førende og mest attraktive færgeselskab i verden.
Kunderne skal altid have den bedst mulige oplevelse, når de vælger Stena Line som rejsearrangør eller fragttransportør. Vi har et fast fokus på hele tiden at udvikle og forbedre servicen, så vores kunder får mere for deres penge.

Innovationer
De seneste år har Stena Line arbejdet målbevidst med innovationer for at udvikle nye løsninger, bedre produkter og service. Virksomheden har en meget innovativ kultur, der fremmer fornemmelsen af indflydelse. Siden 2006, hvor arbejdet med innovationer blev sat i system, har vores ansatte tilsammen udviklet mere end 1500 nye idéer.

Forretningskoncept
Vores koncept er funderet i at producere og sælge sikker og effektiv transport til søs og sikre, at vores havnefaciliteter lever op til både passagerernes og lovens krav.

Vi sikrer, at vores passagerer ankommer til den ønskede destination efter en rejseoplevelse, der overgik deres forventning.

Med os har fragtfirmaer en partner, der sørger for at sejle gods sikkert og prisvenligt fra destination til destination.

Disse ting sikrer et langsigtet og stabilt miljø for virksomheden og de ansatte.


Ups! Nu gik noget galt! Prøv igen lidt senere!